Voel de kracht en effectiviteit van Tibetaanse Yoga

 

Lu Jong & Krachtige Tsa Lung

 
Wat is Lu Jong?
LU JONG is Tibetaanse Yoga en bestaat uit vloeiende bewegingen die gecombineerd worden met de ademhaling en met de aandacht in het lichaam. Door deze combinatie kun je de bewegingen goed voelen.
 

De oefeningen zijn krachtig en tegelijkertijd ook zacht waardoor ze een enorm postitief effect op je hebben. Lu Jong werkt op alle niveaus -fysiek -energetisch -mentaal.
 

Lu Jong brengt je in het "NU"

 energiepop
 
We dragen zorg voor een gezonde en een flexibele ruggengraat en geven een boost aan onze gezondheid. We openen ons lichaam & transformeren hiermee ook negatieve emoties. Hierdoor kunnen we onze natuurlijke ontspannen staat van "zijn" voelen. Kortom: je ervaart meer ruimte in je lichaam, je hoofd en in je leven. Inzichten komen spontaan. Lu Jong helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn en om in je kracht te staan.
 
De bewegingen zijn geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden
 
3bladeren
 
Wat is Tsa Lung?

Het subtiele lichaam is onlosmakelijk verbonden het functioneren van je fysieke lichaam en met de werking van je geest. Het subtiele lichaam bestaat uit 3 elementen: 1-kanalen (Tsa) 2-windenergie (Lung) 3-essentie (Tigle). Als er ziekmakende patronen in het subtiele lichaam zijn dan zorgen deze voor een energetische ontregeling en ontstaan er lichamelijke en geestelijke klachten.

 
 TsaLong
 

Bij TSA LUNG Tibetaanse Yoga worden krachtige dynamische lichaamsbewegingen gecombineerd met ademretentie en visualisatie. We trainen onze adem, onze levenskracht. Met krachtige bewegingen openen we ons lichaam dieper en kunnen we steeds subtielere kanalen voorzien van energie. Hierdoor verbetert de bloedkwaliteit en de hormoonaanmaak.

 

We voelen ons gelukkig in ons lichaam en onze geest is kalm en tevreden. Met een kalme geest kunnen we onze ware natuur herkennen.

 

Tsa Lung kan onze gezondheid en geluk zeer positief beïnvloeden en is een spirituele beoefening. Met Tsa Lung trainen we ons diamanten hart, ons diamanten lichaam en onze diamanten geest.

 Met deze serie kun je enorm veel voordelen ervaren!
 
 
Waar?                                         
Centrum De Kristallen Naald
Perenstraat 243 in Den Haag (Vruchtenbuurt)
 
Teacher opleiding Lu Jong Tibetaanse Yoga
 
 

Hoe word je Lu Jong Teacher?
•    Je volgt de Lu Jong Teacher Training: 14 lesdagen bij Lu Jong Educator Mariette de Kroon. Tijdens de opleiding leer je de achtergrond, en ervaar je de werking en benefits van Lu Jong in je dagelijks leven. Je beoefent en wisselt uit. De 14 opleidingsdagen sluit je af met een praktijk-examen bij je educator en een online theorie-examen.
•    Dan volg je de online Masterclasses met Tulku Lobsang Rinpoche. In deze 3 dagen beoefen je samen met en ontvang je masterclass teachings van Tulku Lobsang Rinpoche zelf.
•    Na succevolle examens plus de gevolgde Masterclasses ontvang je je certificaat.
De opleiding, je eigen beoefening, de uitgebreide opleidingsmanual en de masterclass met Tulku Lobsang zorgen er voor dat je Lu Jong krachtig, helder en zuiver kunt gaan overdragen.
Je kunt kiezen:
* Intensievere LU JONG TEACHER TRAINING: oktober 22 - maart 23.
Dit kan ook een combinatie zijn van online en in deze studio. De opleiding richt zich op de Masterclasses met Tulku Lobsang Rinpoche 10-12 Maart 2023
Met een goede motivatie en tijd voor practice en theorie komende winter neem contact op om samen te kijken naar de data.  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 31-6-14995059
- Jaaropleiding LU JONG TEACHER TRAINING start in 2022 4e kwartaal - maart 2024
je kunt deze herfst/winter starten op deze locatie. Deze (ruime) jaar training is gericht op de Masterclasses in maart 2024. Dus ideaal als je uitgebreid de tijd wilt hebben om de teachings goed te integreren en te kunnen combineren met je dagelijks leven. Neem contact op data te ontvangen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 31-6-14995059

Standaard studio
tijden:
zaterdagen en zondagen (10-17 uur)
en soms van een vrijdag (12-18/18.30 uur)
 
   
 
 
Lessen Lu Jong Tibetaanse Yoga 9x
 
Start
16 juni
Overige data
30 juni
 
7 juli
 
14 juli
 
18 augustus
 
25 augustus
 
1 september
 
8 september
 
15 september
 
 
Tijdstip
van 18.00 tot 19.15
Door wie? 
info & aanmelden?
Tel: 0614995059
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website

 

Back to top