Voel de kracht en effectiviteit van Tibetaanse Yoga

 

Lu Jong & Krachtige Tsa Lung

 
Wat is Lu Jong?
LU JONG is Tibetaanse Yoga en bestaat uit vloeiende bewegingen die gecombineerd worden met de ademhaling en met de aandacht in het lichaam. Door deze combinatie kun je de bewegingen goed voelen.
 

De oefeningen zijn krachtig en tegelijkertijd ook zacht waardoor ze een enorm postitief effect op je hebben. Lu Jong werkt op alle niveaus -fysiek -energetisch -mentaal.
 

Lu Jong brengt je in het "NU"

 energiepop
 
We dragen zorg voor een gezonde en een flexibele ruggengraat en geven een boost aan onze gezondheid. We openen ons lichaam & transformeren hiermee ook negatieve emoties. Hierdoor kunnen we onze natuurlijke ontspannen staat van "zijn" voelen. Kortom: je ervaart meer ruimte in je lichaam, je hoofd en in je leven. Inzichten komen spontaan. Lu Jong helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn en om in je kracht te staan.
 
De bewegingen zijn geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden
 
3bladeren
 
Wat is Tsa Lung?

Het subtiele lichaam is onlosmakelijk verbonden het functioneren van je fysieke lichaam en met de werking van je geest. Het subtiele lichaam bestaat uit 3 elementen: 1-kanalen (Tsa) 2-windenergie (Lung) 3-essentie (Tigle). Als er ziekmakende patronen in het subtiele lichaam zijn dan zorgen deze voor een energetische ontregeling en ontstaan er lichamelijke en geestelijke klachten.

 
 TsaLong
 

Bij TSA LUNG Tibetaanse Yoga worden krachtige dynamische lichaamsbewegingen gecombineerd met ademretentie en visualisatie. We trainen onze adem, onze levenskracht. Met krachtige bewegingen openen we ons lichaam dieper en kunnen we steeds subtielere kanalen voorzien van energie. Hierdoor verbetert de bloedkwaliteit en de hormoonaanmaak.

 

We voelen ons gelukkig in ons lichaam en onze geest is kalm en tevreden. Met een kalme geest kunnen we onze ware natuur herkennen.

 

Tsa Lung kan onze gezondheid en geluk zeer positief beïnvloeden en is een spirituele beoefening. Met Tsa Lung trainen we ons diamanten hart, ons diamanten lichaam en onze diamanten geest.

 Met deze serie kun je enorm veel voordelen ervaren!
 
 
Waar?                                         
Centrum De Kristallen Naald
Perenstraat 243 in Den Haag (Vruchtenbuurt)
 
Teacher opleiding Lu Jong Tibetaanse Yoga
 
 
Start
Vrijdag 22, zaterdag 23, zondag 24 juli (2022)
Overige data
27 + 28 augustus
 
10 september
 
23 oktober
 
12 + 13 november
 
16 + 17 december
 
14 + 15 januari (2023)
 
5 februari
 
 
Tijdstip
van 10.00 tot 17.00 
 
 
Lessen Lu Jong Tibetaanse Yoga 9x
 
Start
16 juni
Overige data
30 juni
 
7 juli
 
14 juli
 
18 augustus
 
25 augustus
 
1 september
 
8 september
 
15 september
 
 
Tijdstip
van 18.00 tot 19.15
Door wie? 
info & aanmelden?
Tel: 0614995059
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website

 

Back to top