Een boeiende yoga les in Den Haag

Yoga is een uit India afkomstige manier om lichaam en geest goed met elkaar te verenigen. Hindoes en boeddhisten maken al eeuwen gebruik van technieken die oorspronkelijk afkomstig zijn van de Yoga traditie. De monniken mediteren veel om zo tot verlichting van de geest te komen. Yoga kan veel goed doen voor je lichaam. Heb je een jachtig leven en kom je onvoldoende aan rust toe? Plan dan regelmatig een les yoga in Den Haag in je agenda om even wat tijd voor jezelf te maken en tot rust te komen. Yoga kan op ieder moment van de dag worden beoefend. Je kunt het ook thuis doen, bijvoorbeeld voordat je naar je werk gaat of ’s avonds voor het slapen gaan. Het zal je helpen te ontspannen en zo beter in het leven te staan.
 Volg gezellige en inspirerende yoga lessen in Den Haag

Yoga in Den Haag is er ook voor kinderen en zelfs voor baby’s

Yoga is niet alleen heilzaam voor volwassenen. Steeds meer ouders ontdekken dat het ook voor kinderen en zelfs voor baby’s heilzaam kan zijn. Heb je een baby die veel huilt en maar moeilijk in slaap komt? Is je kind druk en onhandelbaar en barst hij van de energie die hij niet kwijt kan? Dan kunnen yogalessen wellicht uitkomst bieden. Op een ontspannen en speelse manier wordt er met de kinderen gewerkt, zonder ze het gevoel te geven dat ze 'iets mankeren' en zonder dwang. Veel kinderen, en hun ouders, hebben al ondervonden wat yoga voor hen kan betekenen. De lessen worden gegeven voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar door een gediplomeerd yogadocente. Je kind kan een proefles volgen, die is gratis als je aansluitend inschrijft voor een blok van zes yogalessen.
 Yogavrouwkind

Zwangerschapsyoga in Den Haag voor een probleemloze zwangerschap

Als je zwanger bent gebeurt er van alles in je lichaam. Misschien zie je erg op tegen de bevalling vanwege horrorverhalen van vriendinnen. Maar dat hoeft helemaal niet. Als je tijdens de zwangerschap lessen yoga in Den Haag volgt die speciaal bedoeld zijn voor vrouwen die een baby verwachten, dan zal de bevalling in veel gevallen minder stressvol en daardoor minder pijnlijk verlopen. Je kunt deelnemen vanaf de 16e week van de zwangerschap en natuurlijk wordt ook je partner actief betrokken met massage- en ontspanningsoefeningen. 
 zwangerstoelyoga

 

 

 


 

Back to top