Volg Tai Chi lessen in Den Haag onder deskundige leiding

Tai Chi komt uit China en werd al eeuwen geleden voor het eerst beschreven. Het is een techniek die is gebaseerd op sierlijke en zachte bewegingen. Het is dus zeker geen vechtsport waar het er ruig aan toe gaat wat sommige mensen soms denken. Tai Chi is erop gericht om je te genezen van bepaalde pijnen en kwalen. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Onze docent de heer de Roo heeft de fijne kneepjes van Tai Chi mogen leren van meester Kong Mien Ho, een autoriteit op zijn vakgebied. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat de lessen professioneel worden gegeven en dat je dus zeker waar voor je geld krijgt tijdens de cursus. Ben de Roo beoefend inmiddels 33 jaar Taijiquan, hij is Jurylid en scheidsrechter bij de wedstrijden van Stichting Taijiquan Nederland. Daarnaast is Ben ook docent voor de opleiding tot Taijiquan docent.
Volg Tai Chi lessen in Den Haag onder deskundige leiding 

Lessen Tai Chi in Den Haag voor iedereen

Tai Chi in Den Haag heeft meerdere doelen. Het helpt je gezondheid te bevorderen. Ook verbeter je gevechtstechnieken, die van pas kunnen komen bij zelfverdediging. Tot slot bevordert Tai Chi je spirituele bewustzijn. Dit kan je helpen om stress en spanningen het hoofd te bieden. Tai Chi technieken hebben hun effectiviteit meer dan eens bewezen. Je kunt, als je wilt kennismaken met Tai Chi, een gratis proefles volgen. Na deze les kun je beoordelen of Tai Chi iets voor jou is. Als het antwoord 'ja' is, kun je je direct inschrijven voor vervolglessen.
 Zweeptekening

Wil je meer weten over Tai Chi in Den Haag?

Wil je weten of Tai Chi iets voor jou is en wellicht of het je kan helpen om bepaalde lichamelijke klachten te bestrijden? Neem dan gerust contact op met De Kristallen Naald. We vertellen je graag meer over onze lessen, of de nadruk voor jou nu ligt op gevechtskunst, je gezondheid of de filosofische gedachten achter Tai Chi. Je vindt de gegevens op onze contactpagina. We zien je graag bij één van onze proeflessen, bekijk de data hiervoor bij de verschillende cursussen. Hier staat ook informatie over de locatie, voor wie de lessen zijn bedoeld en een korte beschrijving van de inhoud.
 emailButton

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top