Acupunctuur in Den Haag kan helpen bij uiteenlopende klachten

 
  Acupunctuur wordt al eeuwenlang toegepast in China en Japan. In het Verre Oosten weten ze al heel lang dat de techniek waarbij dunne naalden heel precies in de huid worden gestoken een heilzaam effect heeft. De naald stimuleert een reflex in de energiestroom onder de huid en dit kan een blokkade, die bijvoorbeeld pijn veroorzaakt, opheffen. Ook kan acupunctuur worden ingezet om je van een verslaving af te helpen of klachten als slapeloosheid, vermoeidheid en chronische pijn te verminderen of te laten verdwijnen. Het toepassingsveld van acupunctuur is zeer breed en de techniek wordt dan ook veelvuldig toegepast. Acupunctuur kan heel goed worden gecombineerd met behandeling door de huisarts of een specialist. De kosten worden in de meeste gevallen vergoed als je aanvullend bent verzekerd voor alternatieve geneeswijzen.  
     
   Acupunctuur heft energieblokkades opProfessionele Japanse en Chinese acunctuur in Den Haag  
  Moxa op de naald om het effect te versterkenMoxa  
 

Voor wie is acupunctuur in Den Haag bedoeld?

 
  De toepassing van acupunctuur kan in principe bij iedereen worden toegepast. Bij kinderen wordt het ook toegepast, al zijn de naalden kleiner en worden er minder naalden gebruikt. Ook wordt er bij kinderen gebruik gemaakt van kleine tools (shonishin) om de meridianen te stimuleren. Als je klachten hebt waarbij de reguliere arts geen of onvoldoende resultaat bereikt, dan kun je overleggen of acupunctuur in Den Haag door De Kristallen Naald wellicht uitkomst kan bieden. Dit kan ter vervanging van reguliere behandeling of aanvullend op deze behandeling plaatsvinden. Als onze behandelaar het nodig vindt om je door- of terug te verwijzen naar de reguliere gezondheidszorg zal dit altijd gebeuren. Het is dan je eigen verantwoordelijkheid om dit advies al dan niet op te volgen. In ons centrum wordt zowel Chinese als Japanse acupunctuur gegeven.  
 

 

 
 

Het lichaam heeft energiebanen waardoor alles verbonden isAcutekening

 
 

Kan acupunctuur mij van mijn klachten af helpen?

 
  Als je klachten hebt waar je misschien al heel lang mee rondloopt, dan kan acupunctuur misschien uitkomst bieden. Wil je weten of acupunctuur in Den Haag je kan helpen bij je klachten of aandoeningen? Neem dan gerust contact met ons op. Er zijn binnen de acupunctuur verschillende technieken beschikbaar en het hangt van je wensen en ook de aard van je klachten af welke techniek het meeste effect zal hebben. We bespreken graag de mogelijkheden met je zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Je vindt onze contactgegevens op onze website. De acupunctuur sessies worden uiteraard gedaan door gediplomeerde acupuncturisten die deskundig zijn opgeleid en een volledige bevoegdheid hebben. De Kristallen Naald is aangesloten bij Beroepsvereniging De Zhong.   
     
 

 Soms worden er cups geplaats over een naald of zonder een naaldCupping

 

 


 

Back to top